News,Events and More

How Subaru's AWD system handles snow

March 27, 2017

Предните и задните оси са с отворени диференциали. При сценарий, в който една от гумите се изплъзне, една елементарна система за тракшън контрол ще намали мощността и ще използва спирачките върхо всички колела и колата няма да бъде в състояние да се движи. За да се промени това, Субару има устройство за "ограничено приплъзване", то използва антиблокираща система на отделните колела, така че ако гумата от едната страна се изплъзне, мощността може да се прехвърли до другата гума на същата ос. Това помага на тези колела да продължат да задвижват колата.

Субару с идея как състезанията с коли да станат олимпийски спорт!

March 28, 2017

Трудно е да се подцени това което означава бобслей пистата в Сен Мориц за зимния олимпийски спорт. Това е най-старата и единствена "естествена" писта, който някога е била домакин на Олимпийските игри. Тя е издълбана в земята и е първата бобслей писта в историята.

Та защо да не пуснем един WRX STI по нея?

Марк Хигинс заедно със Субару правят точно това! За да видите впечатляващите резултати натиснете тук!

Сега остава само повече състезатели да съберат смелостта и вече имаме нов олимпийски спорт!

Субару минават Тойота по "Удовлетвореността на клиентите"

March 29, 2017

Субару значително са подобрили техния Индекс по Обслужване на Клиентите (CSI). Миналата година Субару е под средното ниво на марките за масовия пазар с резултат от 793 точки. Тази година Субару е единадесет пункта по-висок (818 точки) и е 3 точки по-висок от Тойота (815).

Please reload

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com